Ανατροπή βόμβα σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague και η παρακολούθησή του από τους Σακραμέντο Κινγκς δείχνει το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ για το ταλέντο του.

Παρόλα αυτά, οι νέες πληροφορίες που προέκυψαν φαίνεται να ευνοούν τον Ολυμπιακό στο θέμα του μέλλοντος του Βεζένκοφ.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα που μπορεί να ευνοήσουν τον Ολυμπιακό στο θέμα του μέλλοντος του Βεζένκοφ.

Ο Σάσα που παραλίγο να κατακτήσει την Euroleague με τον Ολυμπιακό, απέδειξε φέτος περίτρανα την εξαιρετική του αξία και τις δεξιότητές του στο γήπεδο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να σκοράρει, να παίζει άμυνα και να συμβάλλει στην ομαδικότητα των ερυθρόλευκων.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει κάνει εκθαμβωτική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με τον Ολυμπιακό. Οι επιδόσεις του στο γήπεδο έχουν εντυπωσιάσει τους φίλους του μπάσκετ και τους επαγγελματίες του χώρου, μετατρέποντάς τον σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague.

Σασα

Αυτό είχε ως συνέπεια την έντονη παρακολούθηση του απο τους Κινγκς. Οι Σακραμέντο Κινγκς, ως ομάδα του ΝΒΑ, έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Σάσα Βεζένκοφ. Τα τελευταία χρόνια, οι παρατηρητές της ομάδας παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του Βεζένκοφ και έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον αποκτήσουν.

Οι νέες εξελίξεις για το μέλλον του Βεζένκοφ

Πρόσφατα, ο γνωστός παρουσιαστής Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε μερικές πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη απόφαση του Βεζένκοφ. Σύμφωνα με τον Ουρμπόνας, οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν σχεδιάσει να τον αποκτήσουν και έχουν καταθέσει οικονομική πρόταση. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτηματικά που πρέπει να λυθούν.

Στο πολύ γνωστό podcast του, το “Urbonus,” ο Ντονάτας Ουρμπόνας ανέλυσε την κατάσταση γύρω από τον Σάσα Βεζένκοφ και τις πιθανότητες μετακόμισής του στους Σακραμέντο Κινγκς. Ανέφερε τα οικονομικά δεδομένα που περιβάλλουν τη μετακίνηση αυτή, αλλά και τα ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα.

Χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

«Αρχικά ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο Βεζένκοφ είχε τελειώσει από τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ημέρες έχω μάθει ότι η κατάσταση αλλάζει ελαφρώς και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν θα πάει στο Σακραμέντο, καθώς υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ερωτηματικά. Για παράδειγμα, εφόσον δεν παίρνει 4-5 εκατομμύρια δολάρια καθαρά, δηλαδή 10 εκατομμύρια μεικτά, δεν είναι και η καλύτερη απόφαση για τον ίδιο να πάει στο NBA, γιατί θα πρέπει να πληρώσει το 1,5 εκατομμύριο του buy-out. Ακόμη και αν καλύψει το μισό η ομάδα, θα πληρώσει εκείνος από την τσέπη του στη συνέχεια».

Σίγουρα θα είναι ένα καυτό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και μετά τους τελικούς οι αποφάσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες. Τα έως τώρα δεδομένα όμως δείχνουν ότι το προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός.

Τζόελ Μπολομπόι

“Νταλίκα” χωρίς φρένα: Ο Μπολομπόι έπεσε πάνω στους οπαδούς (βίντεο) – Τρελό περιστατικό!

Μαντί Καμαρά

Επιστρέφει στο λιμάνι ο Μαντί Καμαρά – Τι θα αποφασίσει ο Κορδόν για το μέλλον του