Ανέκδοτο: Είναι ο Τοτός στο σχολείο και σκάει μύτη επιθεωρητής!

Ένα απο τα ανέκδοτα με τον Τοτό που έχουν μείνει στην ιστορία και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Φυσικά όπου Τοτός και σκανδαλιά, γι'αυτό

Ένα από τα ανέκδοτα με τον Τοτό που έχουν μείνει στην ιστορία και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Φυσικά όπου Τοτός και σκανδαλιά, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για τρελές καταστάσεις.

Διαβάστε το ανέκδοτο της ημέρας με ήρωα αυτή την φορά τον Τοτό και σας υποσχόμαστε τρελό γέλιο!

Ένας επιθεωρητής επισκέπτεται το σχολείο του Τοτού και στα πλαίσια του μαθήματος ρωτάει τον Τοτό: – «Για πες μου Τοτέ ποιος έκλεψε τα μήλα των Εσπερίδων;»

Τρομοκρατημένος ο Τοτός απαντάει: – «Δεν ήμουν εγώ κύριε… αλλαααά είδα τη Αννουλα να τρώει ένα μήλο το πρωί, μάλλον αυτή τα έκλεψε..».

Ρωτάει ένα ένα όλα τα παιδιά στην τάξη και όλοι λέγαν πως «Τα μήλα των Εσπερίδων» τα έκλεψε η Αννουλα.

Ο επιθεωρητής πλησιάζει τον δάσκαλο να ζητήσει τον λόγο για το χαμηλό επίπεδο στην τάξη, οπότε ο δάσκαλος του λέει: – «Κύριε επιθεωρητά σας διαβεβαιώ προσωπικά ότι η Αννουλα είναι πολύ καλό παιδί και από καλή οικογένεια. Και να έκλεψε κανένα μηλαράκι δεν πειράζει.. τι να κάνουμε, να την κρεμάσουμε;»

Η Αννουλα βάζει τα κλάματα και παίρνει τηλέφωνο τους γονείς της…

Έρχονται εκείνοι τρομοκρατημένοι και διαβεβαιώνουν τον επιθεωρητή πως το μήλο που κρατούσε σήμερα στο σχολείο η Αννούλα το είχαν αγοράσει οι ίδιοι και δεν το έκλεψε η Αννούλα από τις Εσπερίδες.

Σκασμένος ο επιθεωρητής φεύγει από το σχολείο και κάνει αναφορά στο υπουργείο αναφέροντας τα καθέκαστα.

Μετά από 2-3 μέρες έρχεται η απάντηση του υπουργείου:

«ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

Ανέκδοτο

Ανέκδοτο: Το πουλάκι δεν κελαηδάει. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Επικό Γέλιο.

Ανέκδοτο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τζιμάρας και το όνειρό του! Επικό Γέλιο