ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τζιμάρας και το όνειρό του! Επικό Γέλιο

Ανέκδοτο

Ένα ανέκδοτο που θα σας προκαλέσει πολύ γέλιο, με πρωταγωνιστή τον Τζιμάρα και το τρελό όνειρο που έχει!

Ο Τζίμης έχει φτάσει νούμερο 2 στο Κατς. Το Όνειρο του είναι να νικήσει τον ΤΡΟΜΟ, το νούμερο 1, αλλά ο προπονητής του δεν συμφωνεί.

Ας σημειώσουμε ότι ο ΤΡΟΜΟΣ γνωρίζει μια κρυφή λαβή με την οποία έχει ήδη στείλει στο νοσοκομείο πολλούς διεκδικητές του τίτλου.

Αλλά ο Τζίμης επιμένει τόσο που στο τέλος ο προπονητής υποχωρεί και κανονίζει έναν αγώνα με τον ΤΡΟΜΟ.

Ο αγώνας αρχίζει. Πολύ σύντομα ο ΤΡΟΜΟΣ έχει αρπάξει τον Τζίμη και πάει να του φορέσει την κρυφή λαβή.

Ο προπονητής στρίβει το κεφάλι να μην δει το κακό… Και όπως έχει στριμμένο το βλέμμα, ακούει έναν βρυχηθμό, μετά, το πλήθος να ωρύεται, γυρίζει, και τι να δει:

Ο Τζίμης έχει πετάξει τον ΤΡΟΜΟ πάνω απ` τα σκοινιά, έξω από το ρινγκ! Με τον τίτλο στο χέρι, πίσω στα αποδυτήρια, ο προπονητής θέλει να μάθει πώς κατάφερε αυτόν τον άθλο.

Και ο Τζίμης:
-Είμαι με το κεφάλι στο δάπεδο, με τη μέση διπλωμένη στα δύο, έτοιμος να παραιτηθώ, όταν ξαφνικά μπροστά μου βλέπω δυο α***ια. Σκέφτομαι , να η μοναδική ευκαιρία μπας και χαλαρώσει τη λαβή, τεντώθηκα λοιπόν και τους τράβηξα μια γερή δαγκωνιά!

-Ω ρε μάγκα μου ρεφλέξ, μπράβο! θαυμάζει ο προπονητής. Δεν ήταν μεν φαιρ- πλευ, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικό. Και ο Τζιμης:

-Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κανείς όταν δαγκώσει τ` α****ια του………..

Ένα απο τα ανέκδοτα με τον Τοτό που έχουν μείνει στην ιστορία και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Φυσικά όπου Τοτός και σκανδαλιά, γι'αυτό

Ανέκδοτο: Είναι ο Τοτός στο σχολείο και σκάει μύτη επιθεωρητής!

Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ: Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα αρχίζει στο NBA και στους Κινγκς του Σακραμέντο