Αποφυλακίστηκαν και οι 105 Κροάτες που είχαν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

 

Με τους ίδιους περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 105 Κροάτες που κρατούνταν στη χώρα μας για τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ. Παράλληλα, αποφυλακίστηκε και ο ιδιοκτήτης καφέ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από το γραφείο του δικηγόρου Αλέξη Κουγια, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

1. Σήμερα, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίστηκε ο εντολέας μου Ι.Τ., ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

2. Οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απεβλήθη η «ΠΑΕ ΑΕΚ» από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο. Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γεύματα αγάπης από τον Ολυμπιακό στην Μητρόπολη Πειραιά

Η κεφαλιά του Σιντιμπέ στο Μπράιτον το καλύτερο γκολ των ομίλων του Europa League