Χουάντσο Παραδέχεται: Η Φετινή Σεζόν Ήταν Μια Πρόκληση Για Μένα

Σε μία σειρά από τονωτικές δηλώσεις, με τον φόντο την πρόσφατη προσχώρησή του στις τάξεις της ισπανικής εθνικής ομάδας, ο 28 χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, έκανε εντυπωσιακές τοποθετήσεις.

“Αυτή η κλήση στην εθνική αποτελεί ένα μικρό διαλείμματος από μια εξαιρετικά απαιτητική σεζόν για εμένα. Έρχομαι εδώ γεμάτος όρεξη και πάθος, προκειμένου να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ πλάι στον Ρίκι Ρούμπιο ξανά. Θα αισθανθώ και πάλι μέρος της εθνικής ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, καθώς εδώ έχω ζήσει κάποιες από τις πιο λαμπρές στιγμές της καριέρας μου και έχω σπουδαίο κίνητρο”, τόνισε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν νοσταλγεί την παρουσία του αδελφού του, του Γουίλι, απάντησε: “Ανεπιφύλακτα. Δεν μπόρεσε να παρευρεθεί γιατί είχε ανάγκη από ξεκούραση και ήθελε να είναι σε κατάλληλη κατάσταση για την τελευταία ευθεία με την Μπαρτσελόνα. Οι τελευταίες εμφανίσεις του έχουν είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δηλώνω παρών εδώ χωρίς εκείνον, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι θα μας υποστηρίξει από μακριά, αφού αποτελεί έναν θεμελιώδη πυλώνα για την ομάδα”, πρόσθεσε ο Ερνανγκόμεθ.

Πετρούσεφ ελπίζει για περισσότερες διακρίσεις με τον Ολυμπιακό και τονίζει την ανωτερότητα της ομάδας

Ο Μπέβερλι Εκθειάζει τον Θανάση: ‘Από την Εποχή που Ήμουν στον Παναθηναϊκό, Ήθελε Πάντα να Μοιάσει σε Μένα’