Χτυπάει στόπερ με 3 εκατομμύρια ευρώ ο Κορδόν

Χτυπάει στόπερ με 3 εκατομμύρια ευρώ ο Κορδόν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση της άμυνάς του και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Σρνταν Μπάμπιτς. Ο 27χρονος Σέρβος στόπερ αγωνίζεται στην Αλμερία και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ομάδων στην Ευρώπη.

Η Αλμερία απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα χρήματα για τον Μπάμπιτς και πιστεύουν ότι είναι ο παίκτης που θα καλύψει τις ανάγκες της άμυνάς τους.

Ο Μπάμπιτς είναι ένας ταλαντούχος στόπερ με εμπειρία στην Ευρώπη. Έχει αγωνιστεί σε Βοϊβοντίνα, Σοσιεδάδ, Ρέους και Φαμαλικάο και έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του υψηλού επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι ο Μπάμπιτς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας του και ελπίζει να τον αποκτήσει σύντομα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, αποφάσισε τελικά να αλλάξει γνώμη και να μετακομίσει στη Γαλατασαράι της Τουρκίας.

O Σεντρίκ Μπακαμπού αποχώρησε απο την Αλ Νασρ. Αυτή είναι η νέα του ομάδα έκπληξη

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Ράφα Μιρ (video)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Ράφα Μιρ (video)