Ενδιαφέρον από Γαλλία και Ισπανία για τον Φαλ: Η Μονακό τον “καλοπληρώνει”;

Ο Μουσταφά Φαλ αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Η ηγετική του παρουσία στο κέντρο της ρακέτας, η αμυντική του δεινότητα και η ικανότητά του στο σκοράρισμα έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας.

Ωστόσο, το μέλλον του Φαλ στον Ολυμπιακό φαντάζει αβέβαιο. Ο παίκτης διαθέτει ρήτρα εξόδου ύψους 500.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει εάν το επιθυμεί.

Παράλληλα, ομάδες από Γαλλία και Ισπανία έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τη Μονακό να φέρεται ως η πιο πιθανή υποψήφια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ίσως μπει στο παιχνίδι εάν χάσει τον Ταβάρες.

Ο Μουσταφά Φαλ και το αβέβαιο μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Ζέρβας, μιλώντας στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» του bwinΣΠΟΡ FM, έθιξε το θέμα του μέλλοντος του Μουσταφά Φαλ στον Ολυμπιακό.Σύμφωνα με τον Ζέρβα, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Φαλ που του επιτρέπει να αποχωρήσει καταβάλλοντας 500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει ο Ζέρβας, σκέφτεται το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής της ρήτρας, ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο στην παραμονή του παίκτη το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Ζέρβας αποκαλύπτει πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Φαλ από ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας, με τη Μονακό να φέρεται ως η πιο πιθανή υποψήφια. Επιπλέον, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Φαλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που χάσει τον Ταβάρες

Γουόκαπ: Μαγνητική την Τρίτη, αμφίβολος για Βίρτους

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους έχει στην τσίτα. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει