Φράν Ναβάρο: Γιατί δεν στέριωσε στην Πόρτο ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε 7.000.000 ευρώ;

Ο Φράν Ναβάρο εδώ και λίγες ώρες είναι πλέον μέλος του Ολυμπιακού, έστω και ως δανεικός απο την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι. Το ερώτημα που κυριαρχεί όμως στο λιμάνι και τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ένα και μάλιστα μεγάλο!

Πως γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε στην Πόρτο 7.000.000 ευρώ να μην κατάφερε να στεριώσει στην Πορτογαλική ομάδα και τι περιμένουνε οι Πορτογάλοι να κάνει στον Ολυμπιακό;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Πόρτο αυτοί την στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κατάφεραν να βρουν ομάδα σε έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύουν πολύ, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Απο το να έχουν 7.000.000 ευρώ να κάθεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, προτίμησαν να τον δώσουν στον Ολυμπιακό, όπου και συμμετοχή στην Ευρώπη έχει, αλλά και βρίσκεται στο κυνήγι του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Απο παγκίτης ο Φράν Ναβάρο θα βρεθεί βασικός, αφού για την εντεκάδα τον πήρε ο Ολυμπιακός και ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μην σας φαίνεται περίεργο.

Η μεγάλη έκπληξη που αποκαλύφθηκε στην μετακίνηση του Ισπανού είναι ότι υπάρχει και μια ρήτρα αγοράς που μπορεί να μην είναι υποχρεωτική για τον Ολυμπιακό απο την μια πλευρά, απο την άλλη όμως έχει μια παράμετρο που μπορεί να καταστήσει την απόκτηση του ένα ευτυχές γεγονός.

Ο Φράν Ναβάρο, αν καταφέρει να πετύχει 15 και 1 γκολ στον Ολυμπιακό θα υποχρεώσει τους ερυθρόλευκους να δαπανήσουν το ποσό των 7.500.000 ευρώ. Αυτομάτως αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε πιστεύουν πολύ στο επιθετικό του ταλέντο, που περιμένουν ότι στην Ελλάδα θα βάλει περισσότερα απο 15 γκολ σε διάστημα 5 μηνών, είτε σε διαφορετική περίπτωση θα τους επιστραφεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει παρουσία σε Ευρώπη και Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Το ταλέντο του ο Ισπανός επιθετικός το έχει δείξει στην πορτογαλική ομάδα Ζιλ Βιθέντε, όπου είχε συνολικά 78 συμμετοχές, 37 γκολ και 3 ασίστ.

Στην Πόρτο δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, αφού το ρόστερ της ομάδας στην επίθεση είναι πλήρες. Ο Ισπανός όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπολογίζουν πολύ για το μέλλον, αλλά και που δεν θα έλεγαν όχι στην μεταγραφή του αν έβγαζαν και κάτι παραπάνω απο όσα δαπάνησαν για εκείνον.

Το μέλλον θα δείξει αν είναι τόσο δεινός σκόρερ που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως για μια ακόμα φορά κινήθηκε για δανεικό, αντί για να αγοράσει παίκτη που θα κάνει την διαφορά!

Φεύγει απο τον Ολυμπιακό ο «Μεσσίας» του καλοκαιριού! Δεν τον θέλει ούτε η…

Σειρήνες ηχούν απο την Σερβία για επιστροφή του Γιόβετιτς στην Παρτιζάν