Γιάννης Αλαμπασίνης: Ο άνθρωπος που ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό μιλάει στη κάμερα (video)

Γιάννης Αλαμπασίνης

Ο άνθρωπος που ”έκλεψε” την παράσταση στη φιέστα των ερυθρολεύκων, ο μεγαλύτερος φίλος του Ολυμπιακού αποκλειστικά στο ACTION 24.

Στη φιέστα που πραγματοποιήθηκε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ένα όνομα ξεχώρισε πάνω από όλα. Ήταν ο Γιάννης, ο άνθρωπος που ”έκλεψε” την παράσταση και κέρδισε τις καρδιές των παρευρισκόμενων. Ο Γιάννης δεν είναι απλά ένας οπαδός, αλλά ο μεγαλύτερος φίλος του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης αντιπροσωπεύει την πίστη, το πάθος και την αφοσίωση που χαρακτηρίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με την παρουσία του στη φιέστα, έδωσε σημαντικότητα και ένταση στο γεγονός, καθώς έδειξε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι της ομάδας για τον ίδιο και για την ομάδα. Οι οπαδοί ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και αγάπη, αποδεικνύοντας την αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ τους.

Πρόσφατα, ο Γιάννης παραχώρησε συνέντευξη αποκλειστικά στο Action24, όπου μοιράστηκε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τις εμπειρίες του ως οπαδός.

Στη συνέντευξη αυτή, αποκάλυψε τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν κατά τη διάρκεια της φιέστας και πώς ένιωσε να είναι πρωταγωνιστής για μία βραδιά.

Δείτε την συνέντευξη εδώ

Κώστας Φορτούνης Αρχηγός Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Επισήμως ξεκίνησε η προετοιμασία των παιχτών! (Video)

Σάσα Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα προς το μέλλον: Ο Σάσα Βεζένκοφ και οι κινήσεις των Kings!