Γιάννης Αντετοκούνμπο Σχολιάζει τις Υψηλές Τιμές Εισιτηρίων Αεροπλάνου: «Προτιμώ να Παραμείνω στο Σπίτι»

Ένα αξιομνημόνευτο συμβάν από την πρώτη επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπου στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013, λίγο πριν επιλεγεί στο draft του NBA, προέκυψε πρόσφατα μέσα από μια αποκάλυψή του στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τίτλο “Giannis: Η Εκπληκτική Διαδρομή”.

Ο πασίγνωστος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, γνωστός ως “Greek Freak”, μοιράστηκε μια ανέκδοτη ιστορία από αυτό το ταξίδι, ένα επεισόδιο που τον άφησε με ανάμικτα συναισθήματα. Στην πτήση για την Αμερική, βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του Θανάση και τον ατζέντη του, ο οποίος διαχειριζόταν τα εισιτήρια.

“Ο ατζέντης μας έδειξε τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων και μας είπε ότι κόστισαν 22.800 δολάρια”, ανέφερε ο Αντετοκούνμπο. Με αστειευόμενο τρόπο πρόσθεσε: “Απορούσα, γιατί δεν μου έδωσε αυτά τα χρήματα; Θα μπορούσαμε πολύ απλά να μείνουμε σπίτι”.

Η ιστορία ενσωματώνει την αθωότητα και την ταπεινότητα του Γιάννη πριν τον κατακτήσει το ΝΒΑ και καταδεικνύει το πόσο μεγάλη ήταν η αξία της ευκαιρίας που του παρουσιάστηκε. Εντούτοις, οι μέρες αγωνίας αμείφθηκαν όταν οι Μιλγουόκι Μπακς τον επέλεξαν με τη συνολική δέκατη πέμπτη επιλογή στο draft, κάτι που εν ίσω χρόνω σήμανε και την έναρξη μιας λαμπρής καριέρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον νεαρό Έλληνα αθλητή ήταν οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι, ωστόσο, διέθεταν τη δέκατη έβδομη επιλογή, δύο θέσεις κάτω από αυτήν την οποία τελικά ο Αντετοκούνμπο κλήθηκε να καταλάβει στο draft. Αυτή η μικρή πληροφορία μόνο ενισχύει την αγωνία και το δράμα που συνοδεύει τις στιγμές πριν από τη μεγάλη απόφαση και τελικά την ενσάρκωση ενός ονείρου.

Ανάλυση της κατάστασης του Τολιόπουλου και οι επιπτώσεις στους Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεσπά: “Απαράδεκτοι! Εγώ είμαι η Ζωζώ και ζω τη ζωή μου διπλά”