Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε έκτακτα μέτρα στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού λόγω Γιοβάνοβιτς

 

Η απόλυση του Σέρβου τεχνικού από το “τριφύλλι” προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της Αστυνομίας, η οποία ζήτησε να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ υπό των φόβο αντιδράσεων του κόσμου.

Το σχετικό έγγραφο στάλθηκε από την ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη (26/12), ημέρα όποτε και ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναφέροντας τα εξής:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει. Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κλπ. Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».//ΣΠ

Η παρακάμερα της νίκης του Άρη κόντρα στη Σλασκ Βρότσβαλ

Η άποψη των Αναστασίου και Γκέκα για τον Τερίμ