Η Προνομιούχος Ομάδα στην Κούρσα για την Απόκτηση του Ελεύθερου Παίκτη Κλέι Τόμπσον

Μία ομάδα από την Φλόριντα εμφανίζεται να είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά στο παζάρι της free agency, αφού φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της τον έμπειρο γκαρντ της ομάδας του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Ορλάντο είναι μία ελκυστική επιλογή για τον Τόμπσον, καθώς οι Μάτζικ διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap ώστε να προσεγγίσουν τον αστέρα σουτέρ. Όπως αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν σε δημοσίευμα του ESPN, το Ορλάντο μπορεί να φέρει στα ταμεία του μέχρι και 45 εκατομμύρια δολάρια για να υπογράψει με τον Τόμπσον.

Παράλληλα, τα σχέδια των Μάτζικ θα επηρεαστούν αναπόφευκτα από τις αποφάσεις που θα παρθούν σχετικά με τους Μαρκέλ Φουλτζ, Γκάρι Χάρις και Τζόναθαν Άιζακ, οι οποίοι έχουν συνολικά μη εγγυημένες αποδοχές ύψους 17,4 εκατομμυρίων δολαρίων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να γίνουν ελεύθεροι παίκτες.

Η κίνηση της ομάδας του Ορλάντο, εφόσον επιτευχθεί, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τους Μάτζικ, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του σε υψηλότατο επίπεδο στην ιστορία του NBA.

«Φήμες για Αναταραχή στον Πάγκο Ομάδας της EuroLeague – Ένας Πρώην του ΠΑΟ Μπαίνει στο Παιχνίδι»

Η Όλγα Κιουρτσάκη μιλάει για την απώλεια της γιαγιάς της: ‘Έφυγες και δεν ενημερώθηκα’