Η ”πρώτη” του Τερίμ (video)

 

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα (27/12) στο προπονητικό κέντρο του ”Τριφυλλιού” στο Κορωπί και μετά την παρουσίασή του στους παίκτες καθοδήγησε και την πρώτη του προπόνηση με τα ”πράσινα”.

Ο Φατίχ Τερίμ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και δίχως να χάσει χρόνο… έπιασε από νωρίς δουλειά στα νέα του καθήκοντα.

Ο 70χρονος τεχνικός αρχικά συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και εξήγησε τις βασικές αρχές του, ενώ, στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση, με πρόγραμμα περίπου μιάμισης ώρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

«Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φατίχ Τερίμ! Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο του τμήματος από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου. Ακολούθως, ο Φατίχ Τερίμ είχε μία δεκάλεπτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας τις βασικές αρχές του και στη συνέχεια ξεκίνησε η δουλειά στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον». //ΜΛ.

Ο νέος τεχνικός του παναθηναϊκού συνομιλεί με τον Αράο.
Οι πρώτες οδηγίες του Φατίχ Τερίμ στους ποδοσφαιριστές του.

 

 

 

Η συνομιλία του Τούρκου προπονητή λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον θάνατο του αστυνομικού

Σβαμπ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλα πιθανά και στο Κύπελλο»