Ινμπόμ Χουάνγκ: 15 εκατομμύρια θα πρέπει να δώσει όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει

Ινμπόμ Χουάνγκ

Ο κορεάτης διεθνής μέσος, Ινμπόμ Χουάνγκ, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του ρόστερ του Ολυμπιακού και η αξία του δεν χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις.

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία και άλλες χώρες. Ο Χουάνγκ αποτελεί μια σημαντική μονάδα στον Ολυμπιακό, έναν παίκτη με υψηλή ποιότητα και αξία.

Ήδη από τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει κάθε συζήτηση για τον ταλαντούχο μέσο, με το σχέδιο να είναι να στηριχθεί πλήρως σε αυτόν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, στην Κορέα έχει αρχίσει να συζητείται το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός για τον Χουάνγκ, με εκτιμήσεις να τον κοστολογούν σε τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό αναγράφεται ως ελάχιστο για να αρχίσουν οι συζητήσεις για μια πιθανή μεταγραφή.

Το παρελθόν μπορεί να μαρτυρά την αξία του 26χρονου, καθώς την προηγούμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 40 αγώνες, σημειώνοντας 5 γκολ και παρέχοντας 4 ασίστ.

Ο Χουάνγκ αναμένεται να συνεχίσει να αποτελεί έναν αναντικατάστατο παίκτη για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα να επιθυμεί να διατηρήσει τον ίδιο υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο και τη συνεισφορά του στην επιτυχία της.

Το γεγονός ότι άλλες ομάδες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του επιβεβαιώνει την ποιότητά του και την αναγνώρισή του στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις που θα λάβει για τον Ινμπόμ Χουάνγκ, αξιολογώντας την αναλογία ανάμεσα στο ποσό που προτείνεται και στην ποιότητα του παίκτη.

Αν η προσφορά είναι επαρκής και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του συλλόγου, τότε η μετακίνησή του μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ταλέντο και προοπτικές, που έχει αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τις δεξιότητές του και να τον χρησιμοποιήσει ως ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της.

Για να φύγει όμως απο το λιμάνι το λιγότερο που θα δεχθεί ο Ολυμπιακός είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ούτε σεντς παρακάτω

Ανδρέας Ντόη

Σειρήνες απο την Γερμανία χτυπούν για τον Ανδρέα Ντόη!

Ορμπελίν Πινέδα

Κρούση για τον Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα αναφέρει Ισπανική εφημερίδα