Ινφαντίνο: «Η σημερινή απόφαση δεν αλλάζει τίποτα»

 

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας με μήνυμα στα μέσω κοινωνικά δικτύωσης του ξεκαθάρισε πως αυτή η απόφαση δεν αλλάζει το παραμικρό.

Mια απόφαση που μπορεί να… ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο “έσκασε” την Πέμπτη (21/12), καθώς το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε δεκτή την προσφυγή της Α22, που εκπροσωπεί τη European Super League, κατά του μονοπωλίου των UEFA και FIFA.

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση ώρες μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, με την οποία κάνει γνωστό πως θα αναλύσει τα δεδομένα σε συντονισμό με την UEFA και έπειτα θα προβεί σε περαιτέρω σχολιασμό. ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο με τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως αυτή η απόφαση δεν αλλάζει το παραμικρό.

Aναλυτικά το μήνυμα του Ινφαντίνο:

«Με τον μέγιστο σεβασμό για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η σημερινή απόφαση δεν αλλάζει τίποτα, πραγματικά. Ιστορικά, διοργανώνουμε τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο και αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον…», είναι το μήνυμα του Ελβετού.//ΓΓ.

FIFA President Gianni Infantino:

“With the greatest respect for the European Court of Justice, today’s judgement does not change anything, really.

“Historically, we have been organising the best competitions in the world and this will also be the case in the future… pic.twitter.com/ZM9UIEn7xw

— FIFA Media (@fifamedia) December 21, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας γυναικών

Ρέτσος: «Είχαμε υποψίες για πέναλτι, δεν ξέρω αν παίζουμε με άλλους κανόνες»