Ήπειρος: Μεγάλη κατολίσθηση στον ολοκαίνουριο δρόμο Τέροβο- Πηγάδια
Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων συνιστά στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να ενημερώνουν άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντούν

Πριν προλάβει καλά καλά να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος από το Τέροβο προς τα Πηγάδια, υπέστη μεγάλη κατολίσθηση.

Τεράστιος όγκος από πέτρες και χώμα έφυγε από το βουνό και κατέληξε στο οδόστρωμα, κοντά στο χωριό Πηγάδια και στο σημείο όπου είχαν καταγραφεί προβλήματα και κατά την εκτέλεση του έργου.

Μάλιστα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά χρειάστηκε συμπληρωματικό έργο που είχε ως αποτέλεσμα και πολύμηνη καθυστέρηση.

Ωστόσο αργά το μεσημέρι της Τρίτης καταγράφηκε νέα μεγάλη κατολίσθηση με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων «η αποκατάσταση είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί αρκετές μέρες, καθώς θα πρέπει να συνοδευτεί και από πρόσθετες εργασίες πέραν της άρσης της κατάπτωσης. Όσοι επιλέγουν τον συγκεκριμένο δρόμο για να κινηθούν, θα πρέπει να διέρχονται μέσα από το χωριό Πηγάδια, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική της 2ης επαρχιακής οδού».

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων συνιστά στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να ενημερώνουν άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντούν.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πολ Ακουόκου

26χρονος Ιβοριανός αμυντικός μέσος στα δίχτυα του Ολυμπιακού! Τον είχε δει και το καλοκαίρι

Ρέντη: Δεν θα γίνει νευρολογική εκτίμηση στον αστυνομικό – Παράταση 48 ωρών από τους γιατρούς