Ισπανικά ΜΜΕ σχολιάζουν την παρουσία του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό – Φρέσκες πληροφορίες για τον Κροάτη παίκτη

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια γύρω από τη μεταγραφική σαγματοποίηση του Μάριο Χεζόνια, όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα “piratasdelbasket.net”.

“Την περίοδο των θερινών μεταγραφών θα αποκαλυφθεί τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά κάθε ένδειξη μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μάριο Χεζόνια δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο εν λόγω Κροάτης παίκτης έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές από την “Λευκή Βασίλισσα”, κρίνοντάς τες οικονομικά ανεπαρκείς, ενώ φαίνεται να μην είναι και πλήρως ικανοποιημένος, ανεξάρτητα από τις κατακτήσεις, λόγω του ρόλου που του έχει ανατεθεί”, υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

“Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο σενάριο που θέλει τον Χεζόνια να κάνει την επιστροφή του την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα φαίνεται να προωθεί μια προσφορά η οποία δύσκολα απορρίπτεται, περιλαμβάνοντας τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αμοιβές στα 2 εκατομμύρια ευρώ”, σημειώνει η ιστοσελίδα.

Ενώ η αγορά αναμένει τις επίσημες εξελίξεις, είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον του Χεζόνια θα είναι ένα από τα σημαντικά θέματα διαπραγμάτευσης στη χώρα του basketball τους προσεχείς μήνες.

Πόπη Μαλλιωτάκη Παρέμεινε στην Ελλάδα μετά την Ακύρωση Πτήσης για Ταϊλάνδη: “Μείναμε εγκλωβισμένοι, αντί για ευχέλαιο”

Ολυμπιακός: Στόχος το “διπλό” στο Αγρίνιο για συνέχεια στην “αντεπίθεση”