Καίει τον Σλοβάκο διαιτητή ο παρατηρητής διαιτησίας. Στην ΕΠΟ όμως πέρα βρέχει

Κόλαφος ο παρατηρητής διαιτησίας για τον Σλοβάκο

Στον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που κρίθηκε απο τις προκλητικές πράξεις του Σλοβάκου διαιτητή Μαρέφκα ο παρατηρητής είδε αυτά που είδε όλη η Ελλάδα και μάλιστα τα έγραψε.

Η διαιτησία του Σλοβάκου ευνόησε την ΑΕΚ σε βάρος του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα που έλαβε χώρα στο Καραϊσκάκη την Κυριακή και αυτό το είδαν ακόμα και οι πεθαμένοι.

Κόλαφος ο παρατηρητής διαιτησίας για τον Σλοβάκο

Ο παρατηρητής διαιτησίας, κ. Καλογερόπουλος, στην έκθεσή του για τον αγώνα, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ανησυχίες του Ολυμπιακού. Καταγράφει ότι το γκολ του Ολυμπιακού, το οποίο σημειώθηκε από τον Κάλενς, ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει.

Επίσης, υποστηρίζει ότι το δεύτερο γκολ του Μασούρα ήταν επίσης έγκυρο, παρόλο που ακυρώθηκε από τη διαιτησία. Πέραν αυτού, ο Καλογερόπουλος αναφέρει ότι ένα σαφές πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε φάση με τον Ναβάρο, δεν δόθηκε.

Όσον αφορά το πέναλτι που ζητήθηκε από την ΑΕΚ για φάση με τον Πινέδα, ο παρατηρητής διαιτησίας έγραψε ότι δεν υπήρχε πουθενά κάτι τέτοιο.

Αυτές οι διαιτητικές αποφάσεις και η αναφορά του παρατηρητή διαιτησίας έχουν προκαλέσει σημαντικές συζητήσεις και αντιδράσεις στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο.

Η κριτική που ασκείται στον Σλοβάκο διαιτητή Μαρέφκα και στην ομάδα του εντείνεται, καθώς είναι οφθαλμοφανές ότι οι αποφάσεις τους επηρέασαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σε βάρος του Ολυμπιακού.

Στην ΕΠΟ βέβαια πέρα βρέχει. Το πολύ πολύ να βγάλουν καμία ανακοίνωση ότι ο παρατηρητής αποβάλλεται απο τα επόμενα παιχνίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο κόλπο και η Μπεσίκτας για τον Ρενάτο Σάντσες

Ρενάτο Σάντσες: Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τον χάσει απο τον Σάντος

Ποιος είναι ο Άντριου Γκραβιγιόν

Άντριου Γκραβιγιόν: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τον 25χρονο σέντερ μπακ