Κοξένογλου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου αυτή τη στιγμή…» (audio)

 

Η προσωρινή πρόεδρος της Super League μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και απάντησε, μεταξύ άλλων, αν θα την ενδιέφερε να αναλάβει μόνιμα την προεδρία της Λίγκας.

Η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα πρόεδρος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, πήρε – προσωρινά – τη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League και μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε για το συμβούλιο της Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα μιλήσει με τους συναδέλφους της για το τι μέλει γενέσθαι.

Στο συμβούλιο, θα γίνει γνωστό αν θα υπάρξει κάποια υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League, ώστε να προχωρήσει το θέμα με την εκλογή του νέου προέδρου. Η ίδια δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν την ενδιαφέρει η θέση του προέδρου και θα ήθελε να παραμείνει στο πόστο της μέχρι το καλοκαίρι και… βλέπουμε, όχι γιατί φοβάται τη θέση αλλά γιατί θα ήθελε να γνωρίζει εάν οι συνθήκες θα ήταν κατάλληλες για να προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Όσο για τον Ατρόμητο, δήλωσε με σιγουριά ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της καθώς έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ενώ οι βλέψεις του συλλόγου είναι πάντοτε υψηλοί.//Λ.

Ακούστε όσα είπε η Κάτια Κοξένογλου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αταμάν: «Δείξαμε για άλλη μια φορά χαρακτήρα μετά από μία δύσκολη διπλή εβδομάδα» (video)

Τα ενδεχόμενα επιστροφής του Βίνσεντ και το ρίσκο