Μαρκίνιος Προειδοποιεί: Ένα Δύσκολο Παιχνίδι Αναμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για τη Σκωτία, όπου την Πέμπτη (22/2) το βράδυ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Αμπερντίν στον επαναληπτικό αγώνα του 2-1 της Τούμπας, στη φάση των «32» του Europa Conference League.

Λίγες μέρες πριν από τη σημαντική αναμέτρηση, ο κορυφαίος παίκτης της Αμπερντίν, Σκότι Μπράουν, μίλησε στα μέσα της Σκωτίας, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Μπράουν:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη ήταν αξιομνημόνευτη. Εκείνη τη βραδιά, ένιωσα πως κάθε δευτερόλεπτο είχε σημασία, δεν υπήρχε περιθώριο για απώλεια συγκέντρωσης, χρειαζόταν μονίμως να είσαι σε εγρήγορση. Είναι σπάνιο να βρεθείς σε τέτοιου είδους παιχνίδι όπου κάθε κίνηση μπορεί να είναι καθοριστική. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε επάξια.»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ήμουν έντονα ενοχλημένος, γιατί ήταν κρίσιμο να επιτύχουμε ένα καλύτερο σκορ στην Ελλάδα και να μην βρεθούμε σε δυσμενή θέση για τον δεύτερο γύρο. Δυστυχώς, χάσαμε τη συνεκτικότητά μας στα τελευταία λεπτά και οι αντίπαλοι βρήκαν την ευκαιρία να επωφεληθούν. Θα μπορούσαμε να είχαμε διατηρήσει το μηδέν. Ωστόσο, στο τέλος, πολλοί από τους βασικούς παίκτες μας ήταν καταπονημένοι.»

Για τη ρεβάνς: «Η ώρα της ρεβάνς έφτασε! Η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη ήταν φανταστική, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι στο Pittodrie Stadium θα είναι ακόμα πιο έντονη. Η Αμπερντίν έχει οπαδούς που δεν υπάρχει αντίστοιχος σε κανέναν άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο, είδαμε πόσοι ήρθαν μαζί μας στην Ελλάδα. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα στο δικό μας γήπεδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, με τέτοια υποστήριξη, έχουμε την υποχρέωση να εκμεταλλευτούμε το μέγιστο από την ικανότητά μας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί για έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα στο Aberdeen!»

Τζαμπάρι Σμιθ: Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν θα με κέρδιζε σε μονό αγώνα

Η Ελληνική Ομάδα που Έδειξε Σοβαρό Ενδιαφέρον για τον Μόουζες Ράιτ πριν Αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό