Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι του Ιανουαρίου

 

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη (3/1) και η ΚΕΔ… τρέχει για να βρει ξένους διαιτητές όπου θα σφυρίξουν τα πρώτα ντέρμπι του χρόνου.

Ο Ιανουάριος, δεν είναι απλώς ο πρώτος μήνας του έτους, αλλά ο μήνας με τα… ντέρμπι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή “Τελευταία Σελίδα” η ΚΕΔ κατάφερε πάρα τις δυσκολίες να εξασφαλίσει ξένους διαιτητές για τα μεγάλα παιχνίδια. Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έρχεται την Κυριακή 7/1 στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΑΕΚ, ενώ έξι ημέρες αργότερα συγκρούονται Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Εντός Ιανουαρίου είναι και ο αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που είχε αναβληθεί, καθώς επίσης και η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Η ΚΕΔ όπως είχε αποκαλύψει ο Σταύρος Μάνταλος στη συνέντευξη του στην ΕΡΑΣΠΟΡ δυσκολεύεται πολύ να βρει ξένους λόγω πολλών παραμέτρων και ήδη σκέπτεται το σύστημα «Έλληνες στο γήπεδο με ξένους στο VAR».

Αυτό όπως φαίνεται, δεν θα το δούμε στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η ΕΠΟ και οι μεγάλοι έχουν συμφωνήσει για ξένους στα ντέρμπι.

Τέλος να σημειώσουμε, πως αντιπροσωπεία των διαιτητών με εκπροσώπους της ΚΕΔ (Μάνταλος, Καρατζίκας, Σπυρόπουλος, Λαμπαδαρίου) θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Γιάννη Βρουτση με θέμα συζήτησης, την ασφάλεια τους στα γήπεδα.//Μ

Γουεμπανιάμα: «Δεν ξέρω τι φταίει για την εικόνα μας»

Στη Λειψία μέχρι το 2028 ο Ελμάς