Μητσοτάκης: «Η τιμωρία των δραστών αποτελεί ζήτημα τιμής»

 

Ο Πρωθυπουργός της χώρας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να εκφράσει την οδύνη του για τον χαμό του αστυνομικού αλλά και διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι η τιμωρία των δραστών αποτελεί προτεραιότητα.

Το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου ο 31χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να εκφράσει την οδύνη του για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού, ενώ τόνισε πως η τιμωρία των δραστών για τα επεισόδια στου Ρέντη αποτελούν ζήτημα τιμής για την Πολιτεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια.

Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου».//ΝΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού

Σκαριόλο: «Η απόφαση για την Ισπανία θα παρθεί πριν το Προολυμπιακό, θα ακούσω την καρδιά μου»