Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Η επιδεξιότητα του στο μπάσκετ και η συνεργασία με τον Μπαρτζώκα (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου στην Κρήτη, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο και έβδομο συνεχόμενο στην Ελλάδα. Με μια εκπληκτική εμφάνιση στην άμυνα, κατάφεραν να ελέγξουν τον αντίπαλο και να κατακτήσουν τον τίτλο. Αν και αντιμετώπιζαν αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βοήθησαν σημαντικά στην επίτευξη της επιτυχίας.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισε ήταν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος παρήγε εξαιρετική επίδοση στον τελικό. Παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, συνεισέφερε σημαντικά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Άντεξε την πίεση και κατάφερε να εκτελέσει το πλάνο του προπονητή, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει τον τίτλο.

Η παρουσία του Μήτρου-Λονγκ δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ο προπονητής Μπαρτζώκας στον παίκτη και την σημασία που δίνει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Ακόμα και αντιμετωπίζει προσαρμογής στη νέα ομάδα, ο Μήτρου-Λονγκ δείχνει ότι μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό στο μέλλον.

Πηγή: in.gr

Η απειλή του Σακίλ στον Λίλαρντ: Ανάθεμα για τους Μπακς και πίεση για τον Γιάννη και τον Ρίβερς

Ντουράντ αποκαλύπτει: Η καλύτερη ομάδα και παίκτης στο ΝΒΑ