Νέο σόου Μπαλτάκου προς Μαξίμου. Ζητάει μέτρα ΤΩΡΑ, ενώ την ίδια ώρα δεν θέλει να μεταπείσει τους διαιτητές

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος προσπάθησε να δώσει το δικό του σόου και ζητώντας απο το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να πάρει μέτρα ΤΩΡΑ!

Η πρόσφατη αναταραχή στον κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Μπαλτάκο πρωταγωνιστή, έχει προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις. Οι δηλώσεις του κ. Μπαλτάκου, που φαίνεται να έχουν ενοχλήσει πολλούς, οδήγησαν τους διαιτητές σε απόφαση αποχής από την αγωνιστική δράση.

Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες, ενός αθλήματος το οποίο ο Μπαλτάκος έχει επηρεάσει αρνητικά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση της ΕΠΟ, μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.

Ο ίδιος μάλιστα παρά την κριτική που δέχεται, επιμένει σε μία στάση επίθεσης, με δηλώσεις που ίσως χρειαστούν περαιτέρω έρευνα από τις αρμόδιες αρχές. Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, χωρίς τη συμμετοχή των διαιτητών, αναμένεται να φέρει στο φως προτάσεις για την προστασία των Ελλήνων διαιτητών.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Ομοσπονδία και ο ίδιος ο Μπαλτάκος απο την αρχή δεν είχε καμία διάθεση να πείσει τους διαιτητές να ανακαλέσουν την απόφαση αποχής τους, δείχνοντας μια στάση που ενδεχομένως υποστηρίζει τις επιθέσεις που δέχονται.

Θα έλεγε τα ίδια ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αν άνοιγαν οι τηλεφωνικές γραμμές;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάρλος Καρβαλιάλ

Μετά τον Κάρλος Καρβαλιάλ έρχεται η ώρα της Μπάτσκα Τόπολα-Πότε ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων

Πεπ Μπιέλ

Ενδιαφέρον απο Ρωσία και Κράσνονταρ για τον Πεπ Μπιέλ