Connect with us

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολάς Φρέιρε: «Ζω το όνειρό μου στον Ολυμπιακό»

Published

on

Νικολάς Φρέιρε: «Ζω το όνειρό μου στον Ολυμπιακό»

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν στιγμές που ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους. Μία από αυτές τις στιγμές έζησε ο Νικολάς Φρέιρε, ο νεαρός αργεντίνος αμυντικός που αποτελεί πλέον μέρος του Ολυμπιακού.

Η αφίξη του Φρέιρε στην ελληνική ομάδα ήταν ένα γεγονός που τον έκανε να αισθάνεται σαν να ζει ένα όνειρο. Στα 28 του χρόνια, ο νεαρός αμυντικός είχε περάσει από διάφορες ομάδες στην Ευρώπη και το Μεξικό, αλλά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν κάτι που δεν είχε προβλέψει.

Η πρώτη επαφή του Φρέιρε με την ομάδα του Πειραιά ήταν εντυπωσιακή. Από τη στιγμή που έφτασε, αντιλήφθηκε τον επαγγελματισμό που επικρατεί στην ομάδα και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Κατάλαβε ότι βρίσκεται σε έναν χώρο όπου οι προσδοκίες είναι υψηλές και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Παρά την αρχική του ανησυχία για το αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, ο Φρέιρε ανακάλυψε ότι είναι στον κατάλληλο τόπο. Κάθε μέρα, ζει νέες εμπειρίες και αποκτά νέες γνώσεις που τον βοηθούν να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής. Η απόδοσή του στο γήπεδο αντανακλά τον ενθουσιασμό του και την αφοσίωσή του προς τον σύλλογο.

Το όνειρο του Φρέιρε είναι πλέον πραγματικότητα. Βρίσκεται σε μια πόλη που τον εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και έχει την ευκαιρία να παίζει μπροστά σε έναν παθιασμένο κόσμο, που υποδέχθηκε τον νεαρό αργεντίνο με αγάπη και θερμότητα, όπως οι οπαδοί στην πατρίδα του.

Για τον ίδιο, αυτή η περίοδος στον Ολυμπιακό είναι μια περιπέτεια που συνεχίζεται να τον εκπλήσσει και να τον εμπνέει. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο, και ο νεαρός αμυντικός δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που του δόθηκε να ζήσει το όνειρό του.

Ο Φρέιρε αποτελεί πλέον έναν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού και η παρουσία του στην άμυνα της ομάδας είναι αναγκαία. Με τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή του, θα δούμε σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακά πράγματα στο μέλλον. Και ο ίδιος ο Φρέιρε δεσμεύεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του κάθε μέρα, στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού.

Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του:

«Είχα ένα πέρασμα από την Τσβόλε στην Ολλανδία και η πραγματικότητα είναι, πως όταν πήγα στο Μεξικό το 2019, η προσδοκία μου ήταν να μείνω για καιρό, για να με βοηθήσει να ενσωματώσω νέα πράγματα, να αποκτήσω νέες εμπειρίες και τελικά, έμεινα τέσσερα χρόνια στην Πούμας. Και όσο περνούσε ο καιρός, έλεγα πως εδώ είναι το μέρος μου στον κόσμο. Κανένας από τους φίλους μου, ούτε εγώ, περίμεναν να κάνω μια τόσο μεγάλη αλλαγή, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, όταν κλείνεις τα 28, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην Ευρώπη. Όμως, ήταν η καλύτερη έκπληξη για μένα! Από την πρώτη στιγμή. Παρατήρησα έναν μεγάλο επαγγελματισμό. Στα διαδικαστικά, η παρουσία της ομάδας, η πρώτη μου προπόνηση. Οι ασκήσεις για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Κάθε μέρα βιώνω πράγματα που δεν πίστευα ότι θα ζούσα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Κάθε μέρα ζω το όνειρό μου! Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη πόλη, ο κόσμος είναι παθιασμένος, όπως οι οπαδοί στην Αργεντινή. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά».