Ντεσπόντοφ: «Μεγαλύτερη η πίεση τώρα που είμαστε πρώτοι»

 

Ο Βούλγαρος άσος μετά την εντυπωσιακή επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς με 6-0 παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της Θεσσαλονίκης δίνοντας έμφαση στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η ομάδα με την κατάληψη της πρωτιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ:

– Περίμενες ερχόμενος στον ΠΑΟΚ και ειδικά εκείνη τη χρονική στιγμή πως θα αποχαιρετούσες το 2023 ως πρώτος στη βαθμολογία και με απόλυτη επιτυχία στο Conference;

«Απλά είναι κάτι πολύ ωραίο όλο αυτό. Είναι πράγματι κάτι σπουδαίο και έτσι αισθάνομαι. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ έχουμε προκριθεί και ως πρώτοι από τον όμιλο μας στην Ευρώπη. Ομως παράλληλα με τη χαρά πρέπει παράλληλα να μην επιτρέψουμε να παρασυρθούμε. Πρέπει συνεχώς να θυμόμαστε πως η σεζόν είναι μεγάλη και δεν έχει τελειώσει κάτι. Και όπως λέω πάντα, τα πόδια μας πρέπει να είναι πάντα στο έδαφος και να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

– Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν παλεύει να βρεθεί στην κορυφή αλλά είναι μόνος του εκεί. Είναι εύκολο να το διαχειριστείτε αυτό;

«Όχι δεν είναι εύκολο. Πολύ απλά διότι και η πίεση αυξάνεται. Αλλά από την άλλη μπορούμε να το διαχειριστούμε. Απλά μπορούμε αυτές τις λίγες μέρες των εορτών να απολαύσουμε τις γιορτές με τις οικογένειες μας, να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέληση. Σε αυτό το διάστημα αποδείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και αυτό το κάναμε μέσα από την σκληρή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να διατηρηθούμε στην κορυφή και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας».

– Πληροφορούμαστε πως για μια ακόμη σεζόν αναδείχθηκες κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα σου…

«Το έχω πληροφορηθεί πως κάτι τέτοιο θα γίνει αλλά επισήμως δεν έχω ακόμη αυτή την ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που με χαροποιεί γιατί ήδη το έχω κερδίσει αυτό το βραβείο τρεις φορές και αυτό θα είναι το τέταρτο σχετικό βραβείο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Elite League (15η αγωνιστική): Αυλαία στο 2023 και στον πρώτο γύρο

Επίσημο: Στο Μαρούσι ο Σιμπάντε