Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Mας έλειπε η ακρίβεια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σχολίασε την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναιτωλικού με 3-1, αναφερόμενος τόσο στη δυσκολία του παιχνιδιού όσο και στην ανάγκη για βελτίωση σε ορισμένους τομείς.

Μαρτίνεθ: Λυπηρό να βλέπεις άδειο Καραϊσκάκης

Για το παιχνίδι, ο Μαρτίνεθ τόνισε ότι το πιο σημαντικό ήταν η νίκη, παρόλο που η ομάδα δυσκολεύτηκε να βρει τον ρυθμό της. Επεσήμανε τη χρήση πολλών παικτών που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα, όπως του Μπιανκόν, που είχε καιρό να αγωνιστεί σε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Η έλλειψη κοινού στο Καραϊσκάκη κρίθηκε ως ένας από τους λόγους που δυσκόλεψε την ομάδα να πιάσει τον επιθυμητό ρυθμό.

Σχετικά με την μικρή παραγωγή ευκαιριών, ο Μαρτίνεθ ανέφερε ότι η ομάδα έχασε πολλές φορές την μπάλα και έλειπε η ακρίβεια. Υπογράμμισε την ανάγκη για βελτίωση της ακρίβειας, της επιτυχίας και της ευστοχίας, καθώς τονίζοντας ότι είναι σημαντικό για την ομάδα να δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά και να είναι αποτελεσματική.

Ο Μαρτίνεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση της ομάδας και την καλή εμφάνιση, παρά τις δυσκολίες, και σημείωσε ότι η νίκη αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς το παιχνίδι της Πέμπτης. Επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια σειρά απαιτητικών και σημαντικών παιχνιδιών, στα οποία η ομάδα θα επικεντρωθεί.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Αυτό που μένει είναι η νίκη. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες, όπως την περίπτωση του Μπιανκόν, που είχε πάνω από ενάμιση χρόνο να παίξει σε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιήσαμε και άλλους παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής έως τώρα.

Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι, γιατί όταν βλέπεις το Καραϊσκάκης άδειο είναι λυπηρό και δυσάρεστο. Δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που έπρεπε. Αντιδράσαμε καλά από το πρώτο μέρος, και είναι σημαντικό για εμάς. Δείξαμε καλή εμφάνιση, με νέα πρόσωπα. Ήταν θετικό αποτέλεσμα μετά την διακοπή και με ένα άδειο γήπεδο

Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα, μας έλειπε η ακρίβεια, δεν είχαμε τον αριθμό ευκαιριών που έχουμε συνηθίσει. Κάναμε αβίαστα λάθη, ο Παναιτωλικός αμύνθηκε καλά και το 3-5-2 τους άφηνε ελεύθερους να κερδίσουν τις μπαλιές. Δεν δημιουργήσαμε, από την έλλειψη ακρίβεια. Καλή η αντίδραση της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά.

Αυτό που προτιμάω να διορθώσω είναι η ακρίβεια, η επιτυχία και η ευστοχία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε πολλές φάσεις σε αριθμό, αλλά είναι πιο σημαντικό να είμαστε εύστοχοι, έχουμε σειρά απαιτητικών και ωραίων παιχνιδιών, όπως σε αυτό της Πέμπτης και σε αυτό θα συγκεντρωθούμε. Η νίκη στο πρωτάθλημα ήταν σημαντικό βήμα για να πάμε στο παιχνίδι της Πέμπτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ζουλιάν Μπιανκόν: Γιατί έγινε αλλαγή στο ντεμπούτο του ο Γάλλος;

H ερυθρόλευκη Χριστίνα Κεφαλά με δερμάτινο μίνι και μπότες ζαλίζει τα social media