Ο Άγιαξ αποζημειώνει πλήρως τους 325 οπαδούς του που βρέθηκαν στο κάζο

 

Ο Αίαντας αποφάσισε να αποζημειώσει πλήρως τους οπαδούς του μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Χέρακλες ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Ολλανδία.

Ο Άγιαξ δέχθηκε ένα τεράστιο κάζο στην έδρα της Χέρακλες ομάδα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο Αίαντας στο παιχνίδι είχε την στήριξη του κόσμου του. 325 οπαδοί της ομάδας έκαναν το ταξίδι αλλά το αποτέλεσμα τους απογοήτευσε. Η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας να γλυκάνει λίγο τους οπαδούς που είδαν δια ζώσης το κάζο αποφάσισαν να αποζημειώσουν τους οπαδούς όχι μόνο με το αντιτιμο του εισιτηρίου αλλά και το κόστος μεταφοράς τους.

Αναλυτικά το email που έστειλε ο Άγιαξ στους 325 οπαδούς:

«Εξαιτίας της φτωχής απόδοσης της ομάδας, βίωσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες – Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κοντά σε Σπανό ο Ιωνικός

Με υπηρεσιακή λύση κόντρα στον Άρη ο Απολλώνιος