Ο Μπέβερλι Εκθειάζει τον Θανάση: ‘Από την Εποχή που Ήμουν στον Παναθηναϊκό, Ήθελε Πάντα να Μοιάσει σε Μένα’

Άρθρο

Ο επιλογέας των Μιλγουόκι Μπακς, Πάτρικ Μπέβερλι, δεν έχει παρά μόνο θετικά να πει για τον συμπαίκτη του Θανάση Αντετοκούνμπο, τον οποίο περιέγραψε με λόγια που δείχνουν θαυμασμό και σεβασμό.

“Είναι εντυπωσιακός,” είπε ο Μπέβερλι, αναπολώντας τις μέρες που ακόμη αγωνιζόταν στην Ελλάδα. “Όταν έπαιζα στην κορυφαία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, ο Θανάσης έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία. Αυτός με είχε πει πως ‘Πατ, φίλε, σε θυμάμαι να παίζεις για τον Ολυμπιακό. Ήθελα να είμαι σαν εσένα.'”

Η πορεία των δύο αθλητών καταδεικνύει τις τρομερές διαφορές στα δρομολόγια που μπορεί να ακολουθήσει ένας νέος αθλητής στο μπάσκετ. Η αδιαμφισβήτητη εξέλιξη του Αντετοκούνμπο από τις μικρότερες κατηγορίες στο μεγάλο στερέωμα του ΝΒΑ αποτελεί έμπνευση για πολλούς.

Ο Μπέβερλι ανέφερε επίσης ότι ο Θανάσης είναι “ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες”. Συνεχίζοντας, τόνισε την αφοσίωσή του στο παιχνίδι: “Δίνει το 110% κάθε μέρα, είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για αγώνα, πάντα ενθαρρύνει, είναι ενεργητικός και πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο”.

Οι δηλώσεις του Μπέβερλι έγιναν στη διάρκεια της ομιλίας του στο δικό του podcast, όπου συχνά μοιράζεται προβληματισμούς, εμπειρίες και απόψεις που αφορούν τον κόσμο του μπάσκετ. Με αυτό τον τρόπο, οι φίλοι του αθλήματος αποκτούν μια μοναδική ματιά στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παικτών εντός και εκτός γηπέδου.

Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο αδερφός της μεγάλης προσωπικότητας του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει κατορθώσει με την επιμονή και το ταλέντο του να δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή τροχιά στον χώρο του μπάσκετ, κερδίζοντας το σεβασμό των συναθλητών του αλλά και των αντιπάλων του.

Χουάντσο Παραδέχεται: Η Φετινή Σεζόν Ήταν Μια Πρόκληση Για Μένα

Επιβεβαιωμένη η Αποχώρηση Παίκτη από το Σύνολο της Μπαρτσελόνα