Ο Χρήστος Μπαφέ μιλάει για την αντιμετώπιση υβριστικών συνθημάτων προς τον Κώστα Σλούκα

Ο Sports Director του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, μίλησε στο ΕΟΚ Web Radio σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα των “Δύο Αοράκια” με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των “ερυθρολεύκων” κατά του Κώστα Σλούκα.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία του ίδιου, του Παπανικολάου και του Λεπενιώτη να ζητήσουν από τον κόσμο να σταματήσει τα υβριστικά συνθήματα, ανέφερε: “Ξεκίνησε ταυτόχρονα από τους τρεις, χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί ή να δει ο ένας τον άλλον. Αν δείτε το βίντεο, σηκωνόμαστε σχεδόν ταυτόχρονα όλοι. Αυτό δείχνει και το κλίμα που υπάρχει σ’ αυτήν την ομάδα, το πώς αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό”.

Επίσης πρόσθεσε: “Πολλές φορές παρεξηγείται αυτό, δεχόμαστε και κριτική, έχει ακουστεί πολλές φορές για τον ‘Ολυμπιακό των καλών παιδιών’ και τα λοιπά, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να το πρεσβεύουμε αυτό. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει ο Ολυμπιακός, αυτές τις αξίες πρεσβεύουν οι Αγγελόπουλοι. Όταν η ‘κεφαλή’ σε οδηγεί έτσι, εμείς οφείλουμε και πρέπει να ακολουθούμε. Οι Αγγελόπουλοι είναι σπάνιοι άνθρωποι”.

Αδυναμία σχολιασμού του Γουεμπανιάμα λόγω έλλειψης παρακολούθησης μπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απειλεί τον Νταμιάν Λίλαρντ με ένα μήνυμα