Ο Ολυμπιακός επικράτησε λόγω έξυπνης τακτικής, λέει ο Λουτσέσκου

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα υπερηχητικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την απόδοση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας την ως αφελή.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου περιλάμβαναν την ανάλυση του παιχνιδιού, επισημαίνοντας την έλλειψη επιθετικής αξιοποίησης των ευκαιριών από τον ΠΑΟΚ, καθώς και την αφέλεια της ομάδας στα γκολ του Ολυμπιακού.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα αντιπροσωπεύει την απόδοση των δύο ομάδων σύμφωνα με τον Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πιο έξυπνος στον τρόπο παιχνιδιού του.

Το σχόλιο του Λουτσέσκου κλείνει με την επισήμανση ότι δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε το παιχνίδι, αλλά να επικεντρωθούμε στη συνέχεια και τη βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Η εικόνα η σημερινή κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, ειδικά στα δυο πρώτα γκολ. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν εκμεταλλευθήκαμε, ενώ εκείνες του Ολυμπιακού κατέληξαν στα δίχτυα. Σήμερα κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα είναι αυτή, προσπαθούσαμε να πιέσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 1-1 θα ήταν διαφορετικά. Τα δυο τελευταία γκολ μας βρήκαν σε μια μεταβατική άμυνα που γυρίζαμε. Μας βρήκαν στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, έτσι και το αποψινό.

Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε πολύ. Η εικόνα είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε με το τρανζίσιόν μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πολύ επιθετικοί, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και ήμασταν όμως αφελείς στις φάσεις των γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε ότι έχουμε κάνει τόσο καιρό στην άκρη. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε το παιχνίδι».

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η εξαιρετική εμφάνιση του Ποντένσε στέλνει μήνυμα στους αντιπάλους!

Δημήτρης Μακαλιάς: Η αυτοκεντρική φύση των εκπομπών και οι αρνητικές της επιπτώσεις