Ο Superman της αγωνιστικής: Η σχέση των Τσικίνιο-Όρτα και το «λίφτινγκ» στον άξονα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Τούμπα με 4-1, κρατώντας τα τρία πόντους της νίκης. Τα νέα πρόσωπα της ομάδας, Τσικίνιο και Όρτα, είχαν μια εξαιρετική ημέρα, ενώ η εμφάνιση του Ποντένσε ήταν καθοριστική για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανεβεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι επιστρέφει στην κορυφή, φτάνοντας τους 47 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, που έχουν από 51 πόντους, και από την ΑΕΚ που είναι στην κορυφή με 52.

Η εξαιρετική απόδοση των Πορτογάλων παικτών του Ολυμπιακού, Τσικίνιο, Όρτα και Κάρμο, βοήθησε στην επίτευξη της νίκης ενάντια στον ΠΑΟΚ. Ειδικά, ο Ποντένσε, ο “Superman” της ομάδας, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας τη μάχη και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κάνει το επόμενο βήμα προς την κορυφή.

Οι Πειραιώτες ελπίζουν να συνεχίσουν με τις καλές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες, ενώ η επόμενη πρόκληση τους είναι ο αγώνας απέναντι στην Φερεντσβάρος την Πέμπτη. Με την ομάδα να επιδιώκει την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, οι καλές εμφανίσεις των Πορτογάλων παικτών θα είναι απαραίτητες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η απόδειξη της ανωτερότητας φάνηκε στο γήπεδο. Είδαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα

Η εξέλιξη του μπάσκετ: Αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού και το περιβάλλον των αγώνων