Ολυμπιακός: Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ συζητούν για το μέχρι τέλους (βίντεο)

Επιβλητικός από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, με τους παίκτες να επιδεικνύουν εξαιρετική απόδοση στα ψηλά και ατσάλινη άμυνα, ο Ολυμπιακός έλυσε τον Παναθηναϊκό με 69-58 και κατέκτησε το τρίτο του σερί Κύπελλο Ελλάδος στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επτά είναι πλέον συνεχόμενοι εγχώριοι τίτλοι που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει επί του Παναθηναϊκού! Νταμπλ κατά την σεζόν 2021-2022, το ίδιο και στο Σούπερ Καπ στην σεζόν 2022-23 ενώ φέτος σημείωσε διπλή κατάκτηση, Σούπερ Καπ και Κύπελλο. Οι πρόεδροι της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, αναφερόμενοι επίσης στης φράση “μέχρι τέλους”.

Αναλυτικά όσα είπαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ:

“Ζούμε τη φράση “μέχρι τέλους” κάθε μέρα, κάθε στιγμή…”, σχολίασε ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος. “Μόλις γινόμαστε συνειδητοί του τι έχουμε επιτύχει, θα δρούμε με το ανάλογο σεβασμό!”

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: “Η φράση “μέχρι τέλους” αναφέρεται στην αφοσίωση μας, στη στήριξη που λαμβάνουμε από τον κόσμο και την πξεκίνηση που δρα ο Ολυμπιακός σε μας, φέρνοντας σε επαφή με τις αδυνατότητες τους που ξεπερνούμε, όπως πολλές φορές συμβαίνει αυτά τα τελευταία είκοσι χρόνια που βρισκόμαστε στην ομάδα.”.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κρήτη, ο Ολυμπιακός “έγραψε” ένα πρωτοφανές ρεκόρ, καθώς ήταν ο 7ος συνεχόμενος τίτλος του! “Είμαστε περήφανοι για αυτό το επίτευγμα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε προς το 8ο σερί”, δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ενώ, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε ότι: “Επτά τίτλοι σε 2,5 χρόνια είναι εκπληκτικό. Ζούμε την εποχή που αξίζουμε και αυτή που αξίζαμε πάντα. Η ζωή μας έχει φέρει εδώ και αυτά τα βιώνουμε. Γι’ αυτό είναι τόσο εντονα τα συναισθήματά μας.”.

Η Ελληνική Ομάδα που Έδειξε Σοβαρό Ενδιαφέρον για τον Μόουζες Ράιτ πριν Αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό

Ο κορυφαίος Τουρπέν “σφυρίζει” στο Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός!