Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ κόντρα στην Βίρτους, αλλά με όπλο την ομοιογένεια

Ο Ολυμπιακός, όντας μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague με 4 σερί νίκες, καλείται να διατηρήσει την έδρα του και να διεκδικήσει το 2/2 κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, Βίρτους Μπολόνια, φέρνει, όμως, εμπόδια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο τραυματισμός του Τόμας Γουόκαπ, με διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, θέτει την συμμετοχή του αύριο (7/3) σε αμφιβολία. Ας μην ξεχνάμε και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Μήτρου Λονγκ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Σενάριο απουσίας Γουόκαπ και Γκος:

  • Ο Μιχάλης Λούντζης αναλαμβάνει χρέη χειριστή.
  • Ο ΜακΚίσικ, όπως έγινε και με το Περιστέρι, ή ο Κάνααν, ίσως καλύψουν το κενό.

Λούντζης έτοιμος για εμφάνιση φωτιά κόντρα στην Βίρτους

Η απουσία του Γουόκαπ αποτελεί σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό. Ο Λούντζης, αν και έμπειρος, καλείται να σηκώσει το βάρος στην θέση “1”, ενώ ο ΜακΚίσικ και ο Κάνααν δεν έχουν την ίδια άνεση στο χειρισμό της μπάλας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως διαθέτει πνεύμα μαχητικότητας και ομοιογένεια. Η νίκη κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, έστω και χωρίς τον Γουόκαπ και τον Γκος, είναι εφικτή, αρκεί οι υπόλοιποι παίκτες να ανεβάσουν στροφές και να καλύψουν τα κενά.

Ολυμπιακός: Το “Γ. Καραϊσκάκης” φωνάζει “παρών” στην κρίσιμη μάχη με τη Μακάμπι

Ολυμπιακός: ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ οι απουσίες. Εκτός Γουόκαπ και Λαρεντζάκης. Τι θα γίνει με Γκος;