Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος Live streaming 15/20

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος Live streaming: Στην αναμέτρηση των 19:45, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση προς τους “16” του Conference League, με στόχο να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του όνειρο, απέναντι στην Ουγγρική Φερεντσβάρος σε ένα αγώνα που θα μεταδοθει τηλεοπτικά απο την Cosmote

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αφετηρία μιας νέας εποχής, με τον Μεντιλίμπαρ να κατέχει πλέον τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η αλλαγή στον πάγκο εγείρει προσδοκίες για ανανέωση και αναζωογόνηση, με τον Ολυμπιακό να επιδιώκει να διατηρήσει τις υψηλές φιλοδοξίες και τους μεγάλους στόχους που χαρακτηρίζουν την ιστορία και την παράδοσή του.

Παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχε ο Μεντιλίμπαρ για να εφαρμόσει τις ιδέες του, η ποδοσφαιρική κοινότητα αναμένει με ενδιαφέρον τις πρώτες του κινήσεις στον “καμβά” του Θρύλου. Η πρώτη του συνάντηση με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ιστορικό γήπεδο Καραϊσκάκη αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να δείξει την νέα προοπτική και την δυναμική που επιθυμεί να προσδώσει στην ομάδα.

Η σημασία της σημερινής αναμέτρησης δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά επεκτείνεται και στο συναισθηματικό, καθώς το γήπεδο Καραϊσκάκη αποτελεί τον τόπο όπου οι φίλαθλοι και η ομάδα γίνονται ένα, με την καρδιά τους να χτυπά στον ρυθμό του Ολυμπιακού. Η διάθεση για νίκη και η επιθυμία για την κορυφή παραμένουν αναλλοίωτες, και η νέα αυτή προσπάθεια αναμένεται να φέρει έναν ανανεωμένο αέρα στις τάξεις του Θρύλου.

Που θα δείτε ζωντανά το παιχνίδι;

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:45 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος Live streaming

Θα δείτε τον αγώνα….

μέσω του link

Που θα δείτε ζωντανά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός live;

Ολυμπιακος – Παναθηναικος live: Που θα δείτε την ρεβάνς του Κυπέλου Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος και κέρδισε»