Ολυμπιακός: ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ οι απουσίες. Εκτός Γουόκαπ και Λαρεντζάκης. Τι θα γίνει με Γκος;

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια, αύριο Τσικνοπέμπτη στo ΣΕΦ, έχοντας σημαντικές απουσίες. Ο Τόμας Γουόκαπ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θα αγωνιστούν, αφήνοντας κενά στην περιφέρεια της ομάδας.

Ο Γουόκαπ αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού, όντας ο ηγέτης στην οργάνωση του παιχνιδιού και ένας αξιόπιστος σουτέρ. Η απουσία του δημιουργεί προβλήματα στην δημιουργία παιχνιδιού, καθώς είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας στην οργάνωση της ομάδας.

Εκτός αγώνα τέθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ο οποίος είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τον Ολυμπιακό, αφού προσφέρει τόσο στην άμυνα, σουτ και ενέργεια. Χωρίς αυτόν, ο Ολυμπιακός χάνει έναν αξιόπιστο σουτέρ και έναν παίκτη που μπορεί να μαρκάρει σκληρά τους αντίπαλους γκαρντ.

Η επιστροφή του Γουίλιαμς-Γκος

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του τον Τζορτζ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έλειψε από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Η επιστροφή του δίνει στον Ολυμπιακό μια επιπλέον επιλογή στην περιφέρεια, όντας ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει και να μαρκάρει.

Πρόκληση για τον Ολυμπιακό

Η νίκη στην Μπολόνια είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για την 4η θέση της βαθμολογίας. Η απουσία των Γουόκαπ και Λαρεντζάκη κάνει την αποστολή πιο δύσκολη, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίζει και σε δύσκολες συνθήκες.

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ κόντρα στην Βίρτους, αλλά με όπλο την ομοιογένεια

Ολυμπιακός: Νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια και βλέπει τετράδα!