Ολυμπιακός: Σύμφωνα με τους Άραβες, ο Μπακαμπού είναι «κλεισμένος» στην Αλ Νασρ

Την ώρα που που ούτε απο την πλευρά του Ολυμπιακού ούτε απο την πλευρά του παίκτη αναφέρετε το παραμικρό, οι Άραβες μεταδίδουν με σιγουριά πως ο Μπακαμπού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ.

Όσον αφορά τον παίκτη που έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο αλλά δεν έχει απαντήσει σε αυτήν, δεν υπάρχουν νέα. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός ήθελε και το καλοκαίρι να τον δέσει με πιο μεγάλο συμβόλαιο αλλά ο Γαλλοκονγκολέζος δεν ήθελε, όπως δεν ήθελε να κλείσει με νέο συμβόλαιο ούτε τον Γενάρη.

Από πληροφορίες από τα Εμιράτα και τα αραβικά media και όχι μόνο, προκύπτει πως ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος στην Αλ Νασρ, παρότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα καλό κλίμα και ενδείξεις πως θα συνέχιζε στο Λιμάνι.

Το συμβόλαιο που προσέφερε η ομάδα από τα Εμιράτα ήταν πολύ μεγάλο και υπερέβαινε ακόμα και τα 2.5 εκατ. ευρώ.

Επίσης, να αναφέρουμε πως επισήμως ή ανεπισήμως δεν προκύπτει το παραμικρό ούτε από τη μεριά του παίκτη ούτε και από τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό.

Εφόσον οριστικοποιηθεί αυτή η εξέλιξη, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί να ψάχνει 2 φορ παρότι ο Ελ Αραμπί έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Οτζίτζα Οφόε

Ο Οφόε φεύγει από τη Γάνδη – Τέλος το ταξίδι!

Άντονι Ιραόλα

Ιραόλα: Αποκαλύπτει τα σχέδιά του μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο