Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 67-65: Επική «σφαγή» και ήττα!…Τώρα πρέπει να αποδείξει το μέχρι τέλους. ΤΩΡΑ!

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

Το να σχολιάσει κάποιος το σημερινό αγώνα είναι γελοίο. Όλα όσα έγιναν σήμερα στο ΟΑΚΑ ήταν γελοία και για πολλούς αναμενόμενα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο Ελληνικό μπάσκετ και φαίνεται ότι το μαχαίρι δεν έχει φτάσει καν στο κόκκαλο.

Ο τελευταίος της Ευρωλίγκα ξαφνικά έγινε υπερομάδα και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης έρμαιο πολλών παραγόντων, εντός και εκτός ομάδας.

Μην νομίσει κάποιος ότι η αιτία της ήττας είναι μόνο ο ακατανόμαστος ιδιοκτήτης του τσίρκου που ονομάζουν εξάστερος, οι διαιτητές και το καταραμένο κατεστημένο.

Οι ευθύνες βαραίνουν και τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος απο το Final Four έχει δείξει ότι έχει έναν φόβο και μια ηττοπάθεια που προσβάλει την ομάδα και τον ίδιο προσωπικά.

Οι ειρωνείες του τύπου κάποιοι μου φώναζαν ότι κοιμάμαι και ότι ξέρουν περισσότερο μπάσκετ απο εμένα, σήμερα ξαναζωντάνεψαν, όταν είδαμε ξανά την καλύτερη ομάδα της φετινής Ευρωλίγκα να μην έχει ψυχολογία, να είναι ανέτοιμη και να γίνεται έρμαιο των γκρίζων λύκων.

Τα πάντα πρέπει να αλλάξουν σήμερα, τώρα μετά την ήττα απο τον χειρότερο βάζελο των τελευταίων χρόνων που κατάφερε και κέρδισε την ομάδα του Μπαρτζώκα, την ομάδα που αυτός έχτισε και την έκανε την καλύτερη της Ευρώπης.

Τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς τα έκανε τώρα και μάλιστα το ένα πίσω απο το άλλο!

Υ.Γ. Επειδή είστε πολλοί με παρωπίδες και θα μας κατηγορήσετε, εμείς ένα έχουμε να σας πούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι μεγάλες ομάδες, είναι μεγάλες όλες τις στιγμές και δεν ψάχνουν καμία δικαιολογία …… και αυτό το κομμάτι το βλέπαμε πάντα με τον Σπανούλη αρχηγό!

Βαλβέρδε

Ο Ιραόλα στέλνει τον Βαλβέρδε ξανά στον Ολυμπιακό;

Ολυμπιακός

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωση κόλαφος για την διαιτησία του αγώνα