Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Θεσσαλία

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ παρέδωσαν στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία είδη πρώτης ανάγκης, συμπαραστεκόμενοι σε όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ απέστειλαν 4000 προϊόντα επιχειρώντας να απαλύνουν τον πόνο την πληγέντων.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για ακόμη μια φορά στάθηκαν από κοινού στο πλευρό πληγέντων συνανθρώπων μας και συγκεκριμένα όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ παρέδωσαν στον Παλαμά Καρδίτσας 4.000 τεμάχια ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες, επιχειρώντας να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, όπως σε κάθε συνθήκη κρίσης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ανακούφιση σε όλα τα χωρία της περιοχής σε πάνω από 800 πληγέντες, καταγράφοντας τις ανάγκες τους, και εκπαιδεύοντας πάνω από 100 επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς και εθελοντές οι οποίοι παρεμβαίνουν στην πρώτη γραμμή υποστήριξης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχικής Υγείας Αργώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η τούρτα στον Αλμέιδα από την οικογένεια της ΑΕΚ

Χωρίς νικητή στους Ζωσιμάδες