Πετρούσεφ ελπίζει για περισσότερες διακρίσεις με τον Ολυμπιακό και τονίζει την ανωτερότητα της ομάδας

Στη δική του προσωπική γιορτή φαίνεται ότι μετατρέπεται κάθε συνέντευξη του Φίλιπ Πετρούσεφ στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Ολυμπιακού, το “Olympiacos BC TV”. Ο ενθουσιασμός του για την πρώτη κατάκτηση τίτλου με την ομάδα του Πειραιά είναι εμφανής και φανερώνει το μεγάλο αγωνιστικό πάθος του.

Μιλώντας για την σημαντική του αυτή επιτυχία δήλωσε: “Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που κατάφερα να κατακτήσω το πρώτο μου κύπελλο με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ελπίζω και επιδιώκω να μην είναι το μοναδικό! Αποσκοπώ σε πολλές περισσότερες διακρίσεις! Το να κατακτάς έναν τίτλο διεκδικώντας τον σε ένα ντέρμπι είναι κάτι εκπληκτικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό”, επεσήμανε με έμφαση.

Όταν ρωτήθηκε αν το ότι ο αντίπαλος στον τελικό ήταν ο Παναθηναϊκός AKTOR λειτούργησε ως επιπλέον κίνητρο, ο Πετρούσεφ απάντησε: “Σίγουρα, το να αντιμετωπίζεις τον αιώνιο αντίπαλο πάντα σου δίνει κάτι παραπάνω. Μάλιστα, αφού είχαμε υποστεί ήττα από αυτούς στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτή τη φορά θέλαμε πραγματικά να τους ξεπεράσουμε, να προσφέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην κορυφή”, δηλώνοντας περήφανος για τον κατόρθωμα της ομάδας του.

EuroLeague Star Player Receives Ban Until 2027 for Doping Violation

Χουάντσο Παραδέχεται: Η Φετινή Σεζόν Ήταν Μια Πρόκληση Για Μένα