Πως η ΕΠΟ μαζί με την ΚΕΔ πάει να στήσει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ;

Αυτό που όλοι είχαν προβλέψει, αφού έβλεπαν τα μηνύματα, φαίνεται πως τώρα έχει ξεκινήσει να υλοποιείται. Η ΚΕΔ με πρωτεργάτη τον Σταύρο Μάνταλο έχει αρχίσει να στήνει το σκηνικό.

Ποιο είναι αυτό το σκηνικό; Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ έχει ξεκινήσει να αναμασάει την πιπίλα ότι η ΚΕΔ δεν μπορεί να βρει διαιτητές για να σφυρίξουν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μάνταλος αναφέρθηκε στη δυσκολία πρόσληψης ξένων διαιτητών για τη διαιτησία στην Super League, ειδικά τον Ιανουάριο, λόγω διαφόρων παραγόντων όπως οι αγώνες στις χώρες τους, διακοπές ή τραυματισμοί.

Η πρότασή του για τετράδα ελληνικών διαιτητών με ξένο VAR έχει προκαλέσει συζητήσεις. Παράλληλα, ρεπορτάζ από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υποδεικνύουν ότι ήδη τέσσερις ξένες Ομοσπονδίες έχουν αρνηθεί να στείλουν διαιτητές τους στην Ελλάδα για το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιανουαρίου.

Αυτή η εξέλιξη συμβαίνει λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση των ελληνικών διαιτητών με τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Να σημειωθεί ότι, βάσει της αρχικής συμφωνίας για το πρωτάθλημα, όλα τα ντέρμπι θα έπρεπε να διεξάγονται με ξένους διαιτητές τόσο στο γήπεδο όσο και στην αίθουσα του VAR.

Εντούτοις, φαίνεται ότι προκύπτει ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα σε σχέση με τη συμμετοχή ξένων διαιτητών σε εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ, όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι θέσεις στην ατομική παγκόσμια κατάταξη

Αγγλία (19η αγωνιστική): Οι “προβολείς” σε Μέρσεϊσαϊντ και Λονδίνο