Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά και τις Λιόν

Το ενδιαφέρον της Λιόν για τον Μαντί Καμαρά δεν είναι ακαδημαϊκό, αφού σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα η Γαλλική ομάδα έχει κάνει ήδη κρούση για να τον αποκτήσει.

Όπως όμως όλα δείχνουν, απο αυτή την κίνηση για τον Μαντί Καμαρά, ο Ολυμπιακός θα βγει χαμένος. Ο λόγος είναι ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στο λιμάνι την 1η Ιουλίου του 2024, πραγμα που σημαίνει πως απο την 1η Ιανουαρίου 2024 ο Καμαρά μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Ο Ολυμπιακός δεν του έχει κάνει ακόμα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, ενώ την ίδια ώρα οι Γάλλοι του προσφέρουν περισσότερα απο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο για να τον κάνουν δικό τους, όχι όμως απο τώρα, αλλά απο το επόμενο καλοκαίρι που ο Αφρικανός θα είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα μάλιστα με τα Γαλλικά δημοσιεύματα, η Λιόν του προσφέρει και μπόνους τα οποία θα φτάσουν το ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα τον κάνει να πει όχι.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι αν ο Καμαρά συμφωνήσει με την Λιόν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, το καλοκαίρι θα φύγει απο το λιμάνι του Πειραιά χωρίς οι ερυθρόλευκοι να κερδίσουν το παραμικρό απο την μετακίνηση του.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθεια του για να τον πείσει να μείνει στο λιμάνι με νέο συμβόλαιο, χωρίς όμως ακόμα να έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τον παίκτη απο την Γουινέα.

Βεζένκοφ

NBA: Ξανά «άσφαιρος» ο Βεζένκοφ στην ήττα των Kings – video

Να παραμείνει εντός… πρόκρισης ο Άρης