Σκαριόλο: «Η απόφαση για την Ισπανία θα παρθεί πριν το Προολυμπιακό, θα ακούσω την καρδιά μου»

 

Ο τεχνικός της “φούριας ρόχας”, μίλησε για το μέλλον του στην Εθνική, τονίζοντας πως θα ακούσει την καρδιά του όταν πάρει την απόφαση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το συμβόλαιο με την Ισπανία που λήγει το 2024: «Η απόφαση θα παρθεί πριν το Προολυμπιακό. Η ιδέα είναι να συνεχίσω με μία μόνο ομάδα, σύλλογο ή εθνική. Σε επίπεδο καρδιάς, η πρώτη σκέψη είναι η εθνική, αλλά μετά υπάρχουν σημαντικά στοιχεία όπως η καριέρα του καθενός, τα συμβόλαια, οι συμφωνίες. Θα ακούσω την καρδιά μου. Αν υπάρξει συμφωνία, θα συνεχίσουμε. Θα υπάρξει μέγιστη προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο από κάθε άποψη».

Για τους πάγκους του ΝΒΑ: «Είναι το μέγιστο επίπεδο στο οποίο μπορεί να βρεθεί κάποιος στο μπάσκετ. Το έχω βιώσει, μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες για να ξέρω πώς μπορεί να συνεχίσει να με ελκύει και πως όχι».

Για τα σενάρια για τον πάγκο της Ρεάλ: «Δεν με επηρεάζει. Η επικοινωνία με τον Τσους είναι πολύ ρευστή και ειλικρινής. Δεν με επηρεάζει ούτε με ανησυχεί γιατί βλέπω επίσης ότι δεν επηρεάζει ούτε αυτόν ούτε την ομάδα του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μητσοτάκης: «Η τιμωρία των δραστών αποτελεί ζήτημα τιμής»

Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής