Τούρκικα δημοσιεύματα στέλνουν τον Κουρμπέλη στον Ολυμπιακό

Κουρμπέλης

Ο Ολυμπιακός, φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, σύμφωνα με πληροφορίες από την τουρκική ιστοσελίδα takvim.com.tr.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος της Τραμπζονσπόρ, φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων”, με την ελληνική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Παρόλο που η τουρκική ιστοσελίδα δεν αναφέρει ακριβώς το μέγεθος της προσφοράς που σχεδιάζει ο Ολυμπιακός, τονίζει ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της Τραμπζονσπόρ ή το οικονομικό αντίτιμο που θα ικανοποιούσε την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη.

Η μεταγραφική αυτή εξέλιξη θεωρείται σημαντική καθώς ο Κουρμπέλης δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς στην Τραμπζονσπόρ, γεγονός που ενδεχομένως να κάνει την ομάδα πιο δεκτική σε μια ενδεχόμενη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Η προσθήκη του Δημήτρη Κουρμπέλη στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα αποτελούσε μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής διαθέτει ποιότητα και εμπειρία σε διεθνές επίπεδο.

Έξαλλος με τα ΜΜΕ της πατρίδας του ο Νεϊμάρ

Στο στόχαστρο των Λέικερς ο Μάρεϊ