Ανέκδοτο: Το πουλάκι δεν κελαηδάει. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Επικό Γέλιο.

Ανέκδοτο

Δείτε ένα επικό ανέκδοτο που θα σας κάνει να «πεθάνετε» στο γέλιο! Δείτε τι είπε ασθενής σε γιατρό, με πρόβλημα στύσης κάνοντάς μας να πεθάνουμε στο γέλιο. Κορυφαίο ανέκδοτο που θα σας κάνει να γελάσετε.

Ένας τύπος λίγο χαζούλης που είχε πρόβλημα στύσης για πολλά χρόνια, κατέβηκε στην πόλη να τον δει ο γιατρός. Ο γιατρός του δίνει τη συνταγή, «ένα χαπάκι κάθε 4 μέρες».

Αυτός όμως κατάλαβε λάθος και έπαιρνε 4 χαπάκια κάθε μέρα. Τα 4 χαπάκια ήταν υπερβολική δόση και έφεραν δραματικά αποτελέσματα.
Η γυναίκα του την τρίτη μέρα πήγε στο νοσοκομείο από εξάντληση. Μετά η κυρα-Μαρία η γειτόνισσα, το ίδιο η κυρά-Ελένη… και το κακό συνεχίστηκε με όλες τις γυναίκες του χωριού.
Όταν έστειλε όλες τις γυναίκες στο νοσοκομείο και άδειασε το χωρίο από γυναίκες άρχισε να κυνηγάει τους άντρες αφού συνέχιζε να παίρνει αυτή τη τεράστια δοσολογία.

Οι άντρες όμως τον είχαν πάρει χαμπάρι και μόλις τον έβλεπαν έτρεχαν σφαίρα μακριά του. Ακόμα και ο αστυνόμος που τον πλησίασε για να του κάνει σύσταση παραλίγο να βρεθεί από κάτω. Έτσι δεν τον πλησίαζε άνθρωπος.

Μετά από λίγες μέρες επισκέπτεται πάλι τον γιατρό και του λέει:
«Γιατρέ μου έχω σοβαρό πρόβλημα! Η ζωή μου έχει γίνει αφόρητη. Σε παρακαλώ βοήθησέ με».
«Γιατί δεν έκαναν δουλειά τα χαπάκια που σου έδωσα;» τον ρωτάει ο γιατρός.
«Ναι τα χαπάκια είναι πολύ καλά! Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο» του λέει.
«Ε τότε, τι θέλεις;»

«Θέλω να μου δώσεις κάτι για να τρέχω γρηγορότερα».

Σάσα Βεζένκοφ

Η τελική απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ… Καίγεται ο κόσμος του Θρύλου!

Ένα απο τα ανέκδοτα με τον Τοτό που έχουν μείνει στην ιστορία και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Φυσικά όπου Τοτός και σκανδαλιά, γι'αυτό

Ανέκδοτο: Είναι ο Τοτός στο σχολείο και σκάει μύτη επιθεωρητής!