Κώστας Μουρίκης: Αποχαιρετισμός στα όπλα μετά απο 12 χρόνια

Κώστας Μουρίκης

Παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον, ο πολιστάς Κώστας Μουρίκης με τον Ολυμπιακό να βγάζει ανακοίνωση για να του εκφράσει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.

Ο διεθνής πολίστας, Κώστας Μουρίκης, αποχωρεί από την ομάδα του Ολυμπιακού μετά από 12 χρόνια που προσέφερε στον σύλλογο.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξέδωσαν μια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για όλες τις μαγικές στιγμές που πέρασαν μαζί κατά τη διάρκεια αυτών των 12 χρόνων, και τονίζοντας ότι ο Μουρίκης θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογένειας του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ολυμπιακού αναφέρει:

2011-2023. 12 χρόνια. 25 τίτλοι. Αμέτρητες «μάχες» στο νερό, αμέτρητα γκολ. Δύναμη, πάθος, αξιοπρέπεια. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ή απλά… Κώστας Μουρίκης!

Ο «τίμιος γίγαντας» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Στο λιμάνι της καρδιάς του. Εκεί, όπου έζησε τα πάντα με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Τα πήρε… όλα! 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία Super Cup, ένα Champions League, το 2018 στη Γένοβα. Το σημαντικότερο «παράσημο», όμως, ότι «κέρδισε» την αγάπη και τον σεβασμό όλων στον Θρύλο. Και αυτό, διότι τίμησε το σκουφάκι, τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παίζοντας με καρδιά. Καρδιά πρωταθλητή!

Κώστα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σε ευχαριστεί για όλα! 12 υπέροχα χρόνια! Καλή επιτυχία στην καριέρα σου, τα καλύτερα στη ζωή σου. Πάντα με χαμόγελο!».

Σλούκας

Γαστρεντερίτιδα ο Σλούκας – Αβέβαιη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης

Τόμας Γουόκαπ

Ο Τόμας Γουόκαπ στο «Τζάμπολ»