Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίμα και άδικο για τους ερυθρόλευκους!

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τη Φερεντσβάρος με 9-4 και να κατακτήσει την 5η θέση στο Final 8 του Βελιγραδίου. Παρόλο που η θέση αυτή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετικά στα δύο από τα τρία ματς που δώσανε, με την ήττα από τη Νόβι Μπέογκραντ να τους στερεί την είσοδο στην τετράδα.

Ο Φιλίποβιτς άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στην πρώτη επίθεση, αλλά η Φερεντσβάρος απάντησε με τρία γκολ στην πρώτη περίοδο και ήταν μπροστά με 3-2.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και με ένα 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο ξέφυγαν 6-3. Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ματς με νίκη 9-4, με γκολ από τους Γενηδουνιά (2), Γούβη και Δερβίση.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 2-3, 1-0, 3-0, 3-1.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο ματς ήταν οι: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Για τη Φερεντσβάρος αγωνίστηκαν οι: Ζακόνι, Μόλναρ, Βάντοβικς, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ούμποβιτς, Φέκετε, Βίγκβαρι, Νάγκι, Βάργκα, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Ολυμπιακός

Μεγάλη έκπληξη με τον Μπουτούτσι στον Ολυμπιακό

Αντόνιο Κορδόν

Ο Κορδόν έκανε την πρώτη του εμφάνιση και αμέσως έγιναν αλλαγές στον chief scout.