Σειρήνες ηχούν απο την Σερβία για επιστροφή του Γιόβετιτς στην Παρτιζάν

Ο Στέβαν Γιόβετιτς όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Σερβία, αφού το δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας απο την πατρίδα του 34χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού κάνει λόγω για ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον επιθετικό των ερυθρολεύκων.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ακόμα προσπαθεί να χτίσει την επίθεση του η οποία σαφώς και δεν είναι αυτή που πρέπει για την ομάδα και την ιστορία της, οι σειρήνες ηχούν απο την Σερβία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα republika.rs η Παρτίζαν θέλει τον 34χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δανεικό τον Φράν Ναβάρο, την ίδια ώρα όμως τα προβλήματα αντί να λύνονται μεγαλώνουν, αφού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει ήδη αναχωρήσει για το Μαρόκο όπου θα λάβει μέρος στη τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και θα είναι απών απο τον Ολυμπιακό για όλο τον Ιανουάριο.

Επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει σίγουρα, η συζήτηση για ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε και στην οποία θα αγωνίζεται βασικός, είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει.

Η Σέρβικη ιστοσελίδα republika.rs, αναφέρει ότι η Παρτίζαν θέλει πίσω τον 34χρονο επιθετικό στην προσπάθειά της να αυξήσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας απο την Σερβία να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Αν έρθει μια καλή πρόταση απο την πλευρά της Παρτιζάν ο Στέβαν Γιόβετιτς θα αποχωρήσει απο το λιμάνι για την Σερβία. Οι πληροφορίες μάλιστα που έχουμε αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι την μετακίνηση του, με την προϋπόθεση να έρθει μια πρόταση αντάξια του ονόματος του και όχι της ηλικίας του!

Φράν Ναβάρο: Γιατί δεν στέριωσε στην Πόρτο ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε 7.000.000 ευρώ;

Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι και η ώρα της αναμέτρησης της Basket League