Δημήτρης Σκαρμούτσος Αποσαφηνίζει Φήμες Για Την Προσωπική Του Ζωή: Τι Αλήθεια Υπάρχει Πίσω Από Τις Φήμες Χωρισμού

**Δήλωση Δημήτρη Σκαρμούτσου για Φήμες Χωρισμού**

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Tl!fe, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από την πολυετή σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα. Τα λόγια του διάσημου σεφ ήρθαν ως απάντηση σε δημοσιεύματα που διαδόθηκαν πρόσφατα, ισχυριζόμενα ότι το ζευγάρι έδωσε τέλος στην εξαετή σχέση τους.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής, ο Σκαρμούτσος φάνηκε αναστατωμένος για τις ανυπόστατες φήμες και τόνισε πόσο δυσάρεστο είναι να διαδίδονται τέτοιες ειδήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά στην εξίσωση. Με σαφήνεια δηλώνει: «Είναι αστείο αυτό που γράφτηκε και είναι κρίμα που αναπαράγεται».

Επιπλέον, ο Σκαρμούτσος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην προσωπική του ζωή και ότι εκείνος και η Μαριέττα Ντάνα παραμένουν μαζί. «Εννοείται πως μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα», δήλωσε ο σεφ με αυτοπεποίθηση, διαψεύδοντας έμμεσα τα σχόλια περί χωρισμού. Μάλιστα, χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως «τραγικό», επικρίνοντας την έλλειψη επαλήθευσης πριν γίνει οποιαδήποτε αναδημοσίευση της είδησης.

Η φημολογία για διάσημα ζευγάρια προκαλεί πάντα ενδιαφέρον και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους πολλούς διασημότητες που κατά καιρούς βρίσκονται στο επίκεντρο τέτοιων φημών. Η στάση του ωστόσο, διατηρεί την προσωπική του ζωή έξω από τον κύκλο της δημοσιότητας και προστατεύει την οικογένειά του από τις αρνητικές επιπτώσεις των αβάσιμων δημοσιευμάτων.

Πέντε Προοπτικές Παικτών για τους Λος Άντζελες Λέικερς στην Εποχή Μετά τον ΛεΜπρόν

Αποκάλυψη του Πιθανού Πακέτου Ανταλλαγών για τη Μεταγραφή Αντετοκούνμπο στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς