Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μοιράζεται τη Θλίψη του για Μεγάλη Απώλεια: «Ελπίζω Να Είσαι Καλά στον Ουρανό»

Τίτλος: “Μια ανάρτηση έκ προθέσεως στα social media από τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, με αφορμή την επέτειο απώλειας του Σάκη Μπουλά”

Τα πράγματα στη ζωή αλλάζουν διαρκώς – οι άνθρωποι, οι περιστάσεις, οι καιροί. Ωστόσο, κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα, όπως οι μνήμες μιας αγνής φιλίας και η δύναμη του ανθρώπινου δεσμού. Ηθοποιός με καρδιά που αγγίζει, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία άκρως προσωπική και συγκινητική στιγμή μέσα από τον κόσμο των social media.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ένα συναίσθημα ιδιαίτερα βαρύ, αλλά και γεμάτο ανάμιξη νοσταλγίας και αγάπης, οδήγησε τον Πυγμαλίων να μοιραστεί με την διαδικτυακή του παρέα την μελαγχολία της απώλειας του καλού του φίλου και συναδέλφου, Σάκη Μπουλά, ο οποίος “έκλεισε τον κύκλο της ζωής του” δέκα χρόνια πίσω, την ίδια ακριβώς ημέρα.

Συγκίνηση και αναπόληση μεταφέρονται μέσα από την φωτογραφία του αδικοχαμένου καλλιτέχνη στον λογαριασμό του Instagram του Πυγμαλίων, όπου τον συνοδεύουν λόγια του ίδιου του Σάκη. «Ξέρω το τέλος και δεν μου αρέσει, ό,τι αγαπάω θα με πονέσει. Κρατάω εικόνες και κλέβω χρόνο, γιατί οι χειμώνες με θέλουνε μόνο».

Ο ικανός ηθοποιός μεταφέρει τον προβληματισμό και την σπαρακτική αίσθηση του χρόνου που πέρασε. «Δέκα χρόνια… Είναι πολλά, είναι λίγα, δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω. Πολλά αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ».

Ο Πυγμαλίων καταλήγει το μήνυμά του με μία ευχή που προορίζεται για τον φίλο του που “βρίσκεται τώρα σε μια καλύτερη σκηνή”: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά. Σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε, μας λείπεις». Και έτσι, μέσα από μία ημέρα αναδρομής και αφιερώσεων, ο Δαδακαρίδης μας υπενθυμίζει ότι κάποια δεσμά δεν διαρρηγνύονται από τη λήθη ούτε από τη ροή του χρόνου. Μια ιστορία φιλίας και εκτίμησης που αντέχει, μια ανάρτηση που αγγίζει τις καρδιές όλων, εδώ και στην αιωνιότητα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο Στέλνει Δημόσια Προειδοποίηση στον Ντάμιαν Λίλαρντ

Τέιτουμ Εκπλήσσει με την Επιλογή του για τον Κορυφαίο Παίκτη του NBA